logo

Servicii
Pentru
Publicitate

Profesionalism Atentie Experienta

Detalii

Stim sa facem:

Servicii

Prelucrare/
debitare CNC
prin frezare

Prelucrarea router CNC a materialelor se realizeaza cu elemente de tip freza. Exista o gama larga de materiale ce pot fi debitate, prelucrate prin frezare. Lemn: PAL, MDF, OSB, placaj, lemn masiv, etc. Plastic: placi PVC (Komatex, Forex, Komadur, Komaplus, etc), Stadur, placi de tip acrilic (Plexiglas, Stiplex, etc) policarbonat etc. Altele: Corian, material composite (dibond), hips, metalex, spume rigide, spume semirigide, table galvanizata aluminiu, alama etc.

Servicii

Gravura/
decupare
laser

Debitarea laser este un procedeu prin care se pot decupa diverse materiale cu o precizie extrema de 0.02mm, folosind o raza laser. Gravura laser computerizata este procedeul de imprimare a unui desen pe o suprafata dura prin saparea repetata de santuri de mici dimensiuni pe un suport ce poate fi din diverse materiale, Acrilice: Plexiglas, Stiplex. Lemn: furnir, placaj, balsa, lemn masiv. Materiale celulozice: hartie, carton simplu, duplex, triplex, mucava si carton ondulat. Alte materiale: Metalex, Corian ,Hi-Macs, Piele, Kapa,carton Mous, Cauciuc pentru stampile, Materiale textile, Pluta, Melamina etc. Utlizari: Urne Plexiglas, logo-uri, litere volumetrice, placute semnalizare, decoratiuni, machete, personalizare obiecte, diverse suporturi etc.

Servicii

Termoformare

Termoformarea este una dintre cele mai vechi si cele mai frecvente metode de prelucrare a materialelor plastice. Un termen care descrie crearea de piese din materiale plastice, termoformarea supune foaia de material la temperatură și presiune pentru a obține diverse linii și forme. Este un proces tehnologic modern care oferă o serie de avantaje: eficiența costurilor și termenelor de producție, toleranță scăzută și forme detaliate. Aparatul de indoit cu fir incins permite realizarea unei game variate de produse: mobilier Plexiglas , cutii, suporturi de brosuri sau pliante, display-uri de produse, standuri de expunere etc. Poate fi folosita atat pentru produse unicat, cat si pentru serii.

Servicii

Decupare
Cutter
Plotter

Decuparea cutter plotter se refera la taierea intr-o gama variata de forme a unui atocolant din PVC ce urmeaza a fi lipit de suprafetele dorite cu scopul personalizarii acestora. Autocolantele decupate au o arie extinsa de utilizare atat in decorarile interioare, cat si extrioare datorita costurilor reduse si rezistentei in timp la intemperii. Decuparea autocolantului se face dupa grafica clientului sau grafica propusa de noi. Se foloseste autocolant colorat in culori predefinite sau autocolant printat, decorurile putand fi simple, dintr-o singura culoare sau complexe, prin suprapunere de autocolante de diferite culori. Sistemele de taiere tip cutter-plotter sunt automatizate si au o precizeie deosebita fiind ideale pentru decorarea geamurilor, vitrinelor, amenajarea unui spatiu comercial pentru diverse institutii (banci, scoli, farmacii etc) sau colarea autovehiculelor.

Servicii

Laminare

Laminarea constă în acoperirea materialelor cu un strat subțire de plastic/folie ce conferă un aspect estetic și protejează produsele de la deteriorare (zgâriere, rupere, umezeală). Aceasta se face pe o singură față a hârtiei/autocolantului si poate fi mata sau lucioasa, in functie de cerintele clientului. Laminarea se poate realiza în două moduri: la rece sau termică (la cald). Temperaturile ridicate ale laminării la cald asigură un grad de lipire mult mai bun față de laminarea la rece. La contactul foliei cu cilindrul încălzit adezivul de pe acesta se încălzește, iar presarea mecanică face ca folia să se lipească de hârtie.

Servicii

Decorari
Colantari

Colantarile auto reprezinta reclama mobilă ce are impact vizual și te ajută să fii cunoscut, fiind cel mai eficient mod de promovare! In acelasi timp este si o modalitate nouă și eficientă de protejare a vopselei. În prezent tot mai multe mașini sunt inscripționate, ele oferind informații utile asupra produselor sau serviciilor prestate de către firma aparținătoare. Pentru colantarile de vitrine se folosesc diverse tipuri de autocolant: autocolant transparent lucios sau mat, autocolant alb lucios sau mat, autocolant colorat în masă, autocolant imitație sablare. Window graphic: se aplica doar pe exterior, iar materialul este cu perforatii prin care trece lumina. Folie solara: la aplicarea pe exterior se recomanda sigilarea colturilor, iar materialul este dedicat filtrarii razelor UV si reducerii calorice. Folie sablare: se aplica atat la interior, cat si la exterior, materialul este semitransparent cu scop estetic.

Servicii

Creatie
idei si
DTP

Desktop publishing (DTP) reprezinta operatiunile prin care se creeaza, adapteaza si optimizeaza documente si machete destinate tiparirii pe diverse tipuri de suporturi. Va punem la dispozitie o serie de servicii complete de creatie grafica si design si anume, preluare brief client, identificare nevoie, creare logo/slogan, concept graphic, editare si reeditare texte, DTP (pregatire pentru tipar). Formatul, designul, fontul, cormatica si logo-ul sunt elementele vizuale de o importanta deosebita in marketing. Utilizare DTP: bannere/panouri publicitare de orice dimensiuni, standuri, materiale de promovare, machete, advertoriale, grafica materiale de prezentare etc.

Servicii

Montaj

Orice proiect aveti in desfasurare, noi va stam la dispozitie! Detinem toata logistica necesara pentru a planifica, elabora, monta si gestiona orice tip de lucrare din sfera publicitara. Echipele noastre de montaj asigura instalarea, intretinerea si remedierea semnelor luminoase produse de societatea noastra, atat in Bucuresti cat si in tara. Oferim servicii de montaj pentru: mash-uri, bannere, autocolante, reclame luminoase si casete publicitare, litere volumetrice, totemuri, mobilier comercial, sisteme expozitionale etc. Montam orice tip de autocolant, tiparit, sablat, colorat in masa, window graphics, floor graphics pe diferite suprafete, pereti, vitrine, geamuri, placi, lemn, tabla, pardoseli, atat la interior cat si la exterior.