logo

Sisteme
Exponentiale

Roll-Up Standuri Panouri

Detalii

Produsele noastre:

Produse

Roll-up banner

Produsele tip roll-up banner sau X Banner au un design atragator, fiind concepute sa inspire incredere si profesionalism! Materialele usoare care compun sistemele noastre il fac foarte usor de transportat si manipulat. Roll-up banner-ul este un sistem expozitional portabil, alcatuit dintr-o caseta din aluminiu, in care este rulata o panza pretensionata, personalizata, careia i se ataseaza o tija din aluminiu pentru a o fixa in pozitie verticala si picioare rabatabile de sustinere.

Utilizari: prezentari vizuale la expozitii, targuri si campanii de promovare ori in showroom-uri, magazine, centre comerciale, sali de conferinta etc.

Produse

Sisteme
Textile

Pop-up spider textil este realizat dintr-un cadru tubular de aluminiu, usor de montat si demontat, rezistent, care se imbraca cu un material textil imprimat afisand o imagine în format mare, fara imbinari.

Sunt ideale pentru conferinte, evenimente de lansare, prezentari, showroom-uri, sali de asteptare, targuri, sau orice alt eveniment la care veti participa.

Produse

Sisteme
de afisaj si
prezentare

  • Standuri

  • Mese Sampling

  • Pop-up desk

Standuri/ Mese sampling/ Pop-up desk sunt realizate din materiale usoare (PVC, polipropilena celulara etc.),practice la transport si usor de asamblat, fiind construite din sisteme modulare.Personalizarea acestora se poate face prin aplicarea de autocolant, astfel standurile vor fi imprimate cu mesajele si imaginile dorite. Este recomandat pentru: expozitii, showroom-uri, magazine, mall-uri, hypermarket-uri, puncte de vanzare, campanii promotionale, sali de asteptare, sali de conferinte, pasaje de trecere, receptii, hoteluri, unitati de invatamant, cinematografe, teatre, cafenele, baruri, evenimente mondene, aeroporturi, campanii sampling, simpozioane, evenimente diverse. MG ATELIER va pune la dispozitie Standuri/Mese sampling/Pop-up deskuri la cele mai bune preturi.

Produse

Panouri
Expozitionale

Produse

Signalistica

  • Semne de directionare

  • Semne de atentionare

  • Indicatoare

Gama noastra larga de signalistica combinata cu printuri de inalta calitate va da un plus brandului dumneavoastra. Semnele directionale faciliteaza accesul si ofera repere clare de orientare in spatiu. Putem proiecta si construi signalistica pentru toate cerintele dumneavoastra, de la evenimente in aer liber, expozitii si branding corporative, pana la signalistica stradala pentru promovare.